IMS TECHNOLOGIES Group

IMS TECHNOLOGIES Group er dannet ved at forene specialiserede virksomheder indenfor fremstillingen af højteknologiske skræddersyede konverteringsmaskiner til emballage- og andre industrier.

Virksomheden har en lang historie som strækker sig helt tilbage til 1851.

IMS består af to mærker GOEBEL IMS og LAEM IMS som gør dem førende indenfor de forskellige typer af konverteringsmaskiner.

GOEBEL IMS er kendt for et bredt udvalg af slitter rewinders, un- og rewinders til papir, film, alufolie og nonwoven materialer. 

LAEM IMS er specialiseret i winding machinery til konvertering i den fleksible emballage industri, specielt indenfor twin-shaft og høj produktivitets turret maskiner som kan bruges til forskellige materialer.

Ydermere til emballageområdet opererer koncernen gennem ROTOMAC, som er førende udbyder af ​​oprullere og hjælpemaskiner (karton- og emballeringsmaskiner osv.) til fremstilling af aluminium, husholdningsfilm og bagepapirsruller til hjemme- og professionel brug. Med DELTAMOULD-mærket producerer IMS TECHNOLOGIES støbeforme til aluminiumslegeringer til en række forskellige industrier.

Ønsker i mere information kan I læse mere på virksomhedens hjemmeside gennem dette link: https://imstechnologies.com/

I er også altid velkommen til at kontakte os hos team No-me.

Du kan læse mere om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger her, ligesom du kan tilgå vores datapolitik her.
Ved at klikke på OK-knappen, overgiver du dine personlige oplysninger til os
OK